vaffelselging

heihei. I det siste har det ikke vært noe blogging fra meg, og det har selfølgelig vært en grunn for det. Jeg fikk vite en ikke så bra nyhet om et veldig nært familiemedlem. Det har skjedd før, altså 2. gang.. Men min familie skal klare oss gjennom dette også! 

Jeg hadde det utrolig fint i Spania. Var med Andrine på skolen, stranda, dyreparker, så på delfinshow, spilte volleyball, var på restaurant, dro til et stort kjøpesenter, besøkte sjømannskirka i Malaga og mye mer! Det var skikkelig varmt der også   Jeg tok mange bilder med speilreflekskameraet og mobilen. Var jo ikke alltid jeg hadde med meg kameraet.. En kveld tok jeg og Andrine er foto-runde av blomster. Ble mange fine bilder det ja :-)

haha, jaa - jeg trodde jeg hadde tatt mange bilder.. Hadde jo tatt noen med mobilen men de tok jeg ikke med. Tok heller ikke med bildene fra foto-runden, de kan jeg heller sette sammen i en kollasj så det ikke blir så mange ;-) Innkjøp kan jeg også vise i et eget innlegg.

I går var jeg og noen av jentene fra klassen og solgte vafler på Politiets Hittegodsauksjon. Det var veldig gøy - VI FIKK INN OVER 8000 KRONER!! Pluss at guttene i klassen solgte vafler på Biltema, de fikk inn ca 2000 kroner. Men noe av pengene må jo gå til betaling av maten osv.. vi fikk inn mye hvertfall! (klassekassa) 


  2 kommentarer på "vaffelselging"

Postet av: fridakj99
Så fine bilder :)
06.08.2012, 19:13
URL: http://www.fridakj99.blogg.no
Postet av: mafte.blogg.no
takk! :)
06.08.2012, 19:22
URL: http://mafte.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Marte. 14 år. bloggen er ikke aktiv


arkiv


November 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits