I AM LEGEND

Hallo. For to dager siden så jeg og Andrine på I AM LEGEND, og mange andre filmer. I AM LEGEND var hvertfall superbra! Ikke rart den har fått sekser. Vi så blant annet Mean Girls, The women og Letters To Juliet. Jeg og Andrine har overnattet i to netter nå. Det har vært kjempekoselig. I dag bakte vi Pavlova kake. Min ble mislykka, men hennes ble god :-)

Vet du hva? I går gikk jeg tilfeldig inn på billettservice på mobilen. Da søkte jeg på 3 billetter til Justin Bieber konserten - Diamond Circle, til Idun, Beate og Eline. OG GJETT HVA? ''Vi har nå holdt av dine billetter..'' Så jeg løp inn til faren min og sa han måtte finne frem kortet, men selfølgelig har jo ikke mobil java... Så da spurtet vi til rommet mitt og hentet pcen min. Vi søkte opp en og en, men fikk ikke noe. Så fikk Andrine opp sin pc og etter to forsøk hadde hun en. Så da fortsatte vi og etter en stund hadde vi fått 3 billetter!! FANTASTISK!! Så nå skal alle 5 jentene jeg skulle med på JB-konsert!!\ ja, jeg vet. bildet er skurrete. jeg tok bildet i går og da var Beate i Lodon med speilreflekskameraet. Andrine har dratt og det var hennes film.


Jeg er med i en konkurranse på www.emtwins.blogg.no, der du kan vinne Jerrfey Campbell sko. Konkurransen finner du her :-)


  0 kommentarer på "I AM LEGEND"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Marte. 14 år. bloggen er ikke aktiv


arkiv


November 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits