Blogg

Hella stranda

Ja, da har skolen startet igjen.. I går begynte skolen klokka ti. Vi fikk informasjon, arbeidsplan og hadde noen fag. I dag var vi på Hella stranda med hele 9. trinn for at alle skulle få møtes og være sammen. Det var veldig gøy. Vi grilla, noen badet og koste oss i solen!

Nå skal jeg legge meg, er kjempe sliten så det skal nok bli deilig. Blogges!

bildet fra skolen i dag

splash of grenadine

Hei! Nå skal jeg snart sette meg litt ut, og hjelpe m&p med husarbeid. I dag er det sool! Fin måte og avslutte sommeren på, men også litt trist iom at det er siste dagen.. I dag har jeg bare slappet av, lest litt om innstillinger og fototips til kameraet mitt(ikke at jeg har blitt noe bedre på det) og spist frokost. Men nåå må jeg gå. blogges

Hva skal du i dag?

jobb!

Hei! Nå skal vi snart til Verdens Ende. (igjen.. har vært der 3 ganger på en måned tror jeg). Men denne gangen skal vi ta med Hanna, Lars Oliver, tante Nina og onkel Walt. Ellers i dag har jeg vært på jobb! barnehagen! Det var gøøy!


pippi


Hei! Nå har vi fått besøk av tante, onkel, Hanna og Lars Oliver(kusine og fetter). De skal være her i noen dager, vet ikke helt hvor lenge. Var litt ute med de i stad, og nå skal de snart legge seg. (jeg burde egentlig også gjøre det for å få snudd om på døgnrytmen min til skolen starter.. heeehhh).Vi har også fått en ny katt, Pippi. Passer ikke navnet godt? fregner og rødt(oransje-aktig rødt) hår :-) Den har vært hos oss i en måned snart. Men den andre katten vår, Pondus, liker henne ikke.. menmeen.

Blogges!


 Forresten så er jeg med i en konkurranse HER, hvor du kan vinne et par Jeffrey Campbell sko til 1700,-, eller to kjoler på nelly.com til 1500,-.

 

lørdags kveld

Heei! Nå står Norge-Montenegro på på tven. Måtte bare blogge et kjapt innlegg føørst. I stad spiste vi taco som jeg, Julie og Beate hadde laget. Julie skal overnatte her i naatt!

Ser du på kampen?

 
SEMIFINALE

I dag ble jeg vekket av at mamma ropte "Nå begynner kampen mot Brasil!". Så det sier vell seg selv hva jeg har gjort i dag. I andre omgang spilte jentene kjempe bra syntes jeg, hvertfall på slutten! 19-21! De lå jo under meg mange mål etter første omgang.. Men de klarte og ta igjen og vant! Nå blir det semifinale mot enten Sør-Korea eller Russland. Gjett om jeg skal se på den kampen!

I dag har jeg ingen store planer, tror jeg skal finne på noe med Julie. Det blir koselig! Har ikke sett henne på en uke... Hva skal du i dag?Innkjøp

kjøpte disse armbåndene på flyplassen

ugle-ring og blomster-ring,  begge kjøpt på Pimkiekjøpt på et marked tror jeg

deksel til iphone, kjøpte det på tax free i Bergamo (det var det jeg skulle huske.. Det var ikke Bologna vi skulle til, men Bergamo)

kjøpt på Promod                                                                                                       kjøpt på Pimkie

kjøpt på en suvenir butikk      //    kjøpt på et marked i St. Aygulf (jeg trodde den var svart.. Veska er egentlig mørke blå)

alt sammen kjøpt på KIKO svart neglelakk kjøpt på KIKO // rosalilla-neglelakk på flyplassen (essie)

sko fra Pimkie blomster-shorts fra ZaraUSA-bikinien bestilte jeg fra kimstore.se rett før jeg dro, men jeg tok den med uansett // fersken-farget bikinien kjøpte jeg på et marked i St. Aygulf


Sånn! Dette var alt jeg kjøpte i Italia, Monaco og Frankrike. Nå har bestemor og bestefar kommet. De skal være her i noen dager :-)

 Hva syntes du om innkjøpet?

 

regnværsdag

Hallo. I dag har dagen gått til film. Det gikk en film på tv som vi så på. Har også lagd smoothie. Ute pøser regnet ned, så det er ikke så fristende å gå ut.. Hva har du gjort  dag?

biltur

Hallo! et lite kjapt innlegg bare. Nå skal vi snart av gårde til Geilo. Vi skal stoppe innom Gardemoen og hente onkelen vår Walt, som er fra Miami. Resten av familien hans er på Geilo allerede. Kjenner at jeg gleder meg til å se dem igjen :-) ha en fin dag!
01082012

 Hei! Jeg har hatt en liten pause for å si det sånn, jeg har derfor ikke blogget. Jeg har heller ikke hatt tid. Jeg har jo vært på ferie i Italia, Monaco og Frankrike også, kom hjem for noen dager siden. Det var utrolig varmt og deilig i Frankrike(der vi hadde hus) og egentlig også i Monaco og Italia men der var vi bare i en-to dager. Sol og bading nesten hver dag! Jeg tok også noen bilder, men mest med iphonen siden mamma hadde speilreflekskameraet. Jeg kan fortelle litt mer om  hva vi gjorde og innkjøp i et annet innlegg hvis jeg får tid, eller om det er noen som vil det. 

Vi har fått besøk av onkel Ove, tante Eldbjørg og Una(kusine) som jeg har nevnt tidligere. koseliig! De kom i går morges og skal være her i et par dager til mens vi er borte. Vi skal til Geilo i morgen og besøke familie. Det har også kommet familie fra Miami(tante, onkel, kusine, fetter) som jeg ikke har sett på et år, dit. blogges!ready to go

Hei! Nå er alt pakket og klart til vi drar til Italia i morgen tidlig. I dag har jeg vært på trening, på Vardun, NIF og hatt besøk av Julie :-) Hun kom forresten hjem fra Malta i åtte-tiden, så vi har egentlig vært sammen siden da. Hun dro i stad. Mellom NIF og besøk av Julie har jeg pakket det siste og ladet kamera og mobil. Det skal bli deilig å komme ned til varmere steder. Gleder meg skikkelig!

Jeg tror ikke det blir så mye blogging i Italia, Frankrike og Monaco, kanskje ikke noe i det hele tatt.. Da blir det hvertfall mobilblogging siden vi ikke har tilgang til pc.

Hva skal du i ferien?

I AM LEGEND

Hallo. For to dager siden så jeg og Andrine på I AM LEGEND, og mange andre filmer. I AM LEGEND var hvertfall superbra! Ikke rart den har fått sekser. Vi så blant annet Mean Girls, The women og Letters To Juliet. Jeg og Andrine har overnattet i to netter nå. Det har vært kjempekoselig. I dag bakte vi Pavlova kake. Min ble mislykka, men hennes ble god :-)

Vet du hva? I går gikk jeg tilfeldig inn på billettservice på mobilen. Da søkte jeg på 3 billetter til Justin Bieber konserten - Diamond Circle, til Idun, Beate og Eline. OG GJETT HVA? ''Vi har nå holdt av dine billetter..'' Så jeg løp inn til faren min og sa han måtte finne frem kortet, men selfølgelig har jo ikke mobil java... Så da spurtet vi til rommet mitt og hentet pcen min. Vi søkte opp en og en, men fikk ikke noe. Så fikk Andrine opp sin pc og etter to forsøk hadde hun en. Så da fortsatte vi og etter en stund hadde vi fått 3 billetter!! FANTASTISK!! Så nå skal alle 5 jentene jeg skulle med på JB-konsert!!\ ja, jeg vet. bildet er skurrete. jeg tok bildet i går og da var Beate i Lodon med speilreflekskameraet. Andrine har dratt og det var hennes film.


Jeg er med i en konkurranse på www.emtwins.blogg.no, der du kan vinne Jerrfey Campbell sko. Konkurransen finner du her :-)

Mine ferieplaner

Hei! Mange bloggere som har skrevet om dette, og når jeg ikke har så mye annet å blogge om, kan jeg vell blogge om dette. Men dette er da det jeg skal utenlands. 

Jeg drar til Bologna, Italia den 19. juli med familien min. Der skal vi overnatte en natt ved innsjøen Como. 

Fil:Comomeer0001.jpg

\wikipedia

Etter det skal vi dra til Monaco, og overnatte(på hotell) der en natt. Der blir det sikkert litt shopping. Dagen etter drar vi til huset jobben til mamma eier, i Frankrike. Vi har vært der en gang før, og det er skikkelig fint der! Gleder meg masse! Når vi har vært der i en uke, seks netter, skal vi dra ned igjen til Italia. Jeg tror vi skal sove der en natt før vi skal hjem, jeg vet hvertfall ikke hvor vi skal. Flyet går fra Bologna den dagen det også. Jeg kommer sikkert til å skrive mer om turen enten før vi drar eller etter. Jeg kommer hvertfall til å ta masse bilder! :-)

Har du vært i Italia, Monaco eller Frankrike før?  på denne pcen har jeg ikke bilder fra turen for to år siden(til Frankrike)..

 

 

Justin Bieber konsert!

Hallo! Jeg har fått billetter til JB-konsert! DIAMOND CIRCLE! Jeeg og Julie fikk en hver i dag tidlig! LYKKEEE... I morgen skal jeg prøve å få tak i til Eline, Idun og Beate siden de er på ferie,  de har golden circle men de vil være med oss :-) Det er helt utrolig at jeg skal dit, og ikke mist har fått den plassen nærmest scenen!

Skal du på konserten? blogges

turen hjem

Hei! Idag skal vi dra hjem fra bestemor og bestefar. 8-9 TIMER... Jeg kommer sikkert til å sove(prøve hvertfall) og spille litt på mobilen. Jeg kunne ha lest men da blir jeg bare bilsyk. Nå skal vi snart spise sodd, måtte ta en tidligere "middag", eller lunsj da. 

I går var jeg i bursdag til kusina mi, Una. 2 ÅR! Det er egentlig i dag hun har bursdag så, gratulerer med dagen Una!! (tror ikke hun kommer til å lese dette). Vi var ute i hagen sammen med familien og lekte, huska, spilte kubespillet og spiste pølser og kaker.

Kakebordet! Cake popsene var sykt gode, og iskaken. (jeg smakte ikke på alt, så jeg vet ikke om de var gode..)
to små villkatter

Er de ikke søte? Dette er kattungene til kattungen til Luci, Gråpus, som er bestefar og bestemor sine. Egentlig bare Luci da, så egentlig er Gråpus vill. og da er disse to også det. Vi 'fanget' dem i går for å temme dem. Luci er borte og da ville bestemor og bestefar ha en ny katt, men siden vi fanget begge fikk de to! Kattene er veldig redde, de freser mye, men når du får kos, da blir de ikke så redde og begynner å leke med papir(papiret henger fast i et tau som vi 'flytter' rundt) Vi kaller den til venstre for Gråtass(beate sitt forslag) og den til høyre for Suarez(johannes sitt forslag). 

internett problemer

Heei!

Etter at jeg kom hjem fra Trondheim, har det vært litt intenett problemer. Det går veldig tregt(tregere enn vanlig..) og det går av\på veldig mye. Jeg vet ikke om det kommer til å være sånn de neste dagene.

Men hvertfall i dag var jeg jo i Trondheim sammen med Beate, Johannes og besteforeldrene våre. Først dro vi innom Nidar Fabrikken. DER var det mye sjokolade og godteri(haha, sjokk..). Vi var bare innom museet og butikken. Men i butikken var det jo smaksprøver også. Jeg kjøpte litt godteri :-) Så dro vi til et kjøpesenter(vet ikke hva det het) og videre til Solsiden. Der kikka vi litt i butikker og spiste på Egon sammen med tanta vår. Så så vi litt i butikker litt til. Jeg kjøpte en hettegenser på Bikbok til 299,-

trondheim by

Heihei! mobilblogg.. Nå skal vi akkurat til å dra, vi skal nemlig til Trondheim og shoppe, og litt sånn. Vi skal også møte tanta vår :-)

waffletime

Heihei!
Nå er jeg hos tremenningen min, Gunn Elin. Jeg og Beate skal sove her i natt. Vi er akkurat ferdig med å steke vafler, og nå skal se vi på EM fotball og spise de :-)

strawberry nails

Jeg var på Selbu Martnan sammen med Beate, bestemor, tante, onkel, Live(Kusine) og Tobias(Fetter) i dag. Jeg, Beate og Live fikk ordna neglene våres. Jeg tok jordbær men Beate og Live tok like lilla blomster. Jeg syntes alle tre ble veldig fine og sommerlige.

\ bildet er fra www.beateea.blogg.no - min søster :-)

søstrene sisters

Heihei! 

Et lite kjapt innlegg før jeg skal i bursdag til en bestemor og bestefar kjenner. I dag har jeg hjulpet bestemor med å bake og litt andre ting. Jeg våknet i 12-tiden så det er dette jeg har fått gjort. Jeg har også tatt litt bilder med Beate.  

onsdag 27.juni

Heihei! I dag var jeg i Trondheim sammen med Beate, bestemor og bestefar. Vi kikka litt rundt og så på forskjellige steder siden det var lenge siden vi hadde vært i der. Vi var også på Martna(et marked). Jeg trengte en ny bukse så vi så i noen butikker også. Jeg kjøpte(eller fikk av bestemor) en bukse fra BikBok. Den var på salg og kostet 250kr.Etter vi hadde spist middag på Egon, dro vi til kusina mi Una, tante og onkel og spiste dessert. Una er nesten to år. sykt søøt!\haha, overskriften.. kom ikke på noe..

Flytur

Heihei!
I dag tidlig, klokka halv seks, stod jeg opp og ordnet meg. Også de andre i familien min da. Jeg er nemlig i Trøndelag nå. Tok flyet 07.50 fra Torp. Jeg vet ikke helt hvordan blogginga blir de neste dagene, eller to ukene, siden det er så lenge jeg skal være her men jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan :-)

verdens ende

Hei! Om en halvtime kommer Julie, Idun og moren til Julie, Torill til oss. Vi skal dra til Verdens Ende og gå tur. Jeg skal ta med kameraet så kanskje det blir noen bilder(speilrefleks). Jeg tror det blåser en del da, så det blir sikkert litt kaldt.

 I morgen skal jeg dra til Trøndelag(Selbu) og være der i ti dager tror jeg. Blir koselig og se familien igjen! Beate, Johannes og jeg skal dra med fly klokka åtte i morgen tidlig(!!). Vi skal kanskje hjelpe besteefar med å plante juletrær(sommerjobb), men er ikke sikkert det går siden trærne(røttene) ikke har kommet enda.. 

 

Sankthans

Hallo. I natt sov jeg hos Julie med Beate. Vi var egentlig mest på pc eller mobil(sosialt ja..). I dag er det Sankthans. Jeg skal ut og grille med noen venner på Vardun tror jeg, hvis ikke mamma eller pappa har bestemt noe annet. På torsdag var jeg jo på klassefest. Det var veldig gøy, men det var også en avslutning for den ene læreren vår.. Hege skal slutte som læreren vår(rektor har bestemt) og være lærer for de nye 8. Vi spilte fotball, grilla og hadde gaveoverrekkelser.

/ Jeg vet ikke om alle som var på bildene vil at jeg skal legge ut bilder av de, derfor gjør jeg det ikke ;-)

I GÅR VAR SISTE SKOLEDAG! endeliiiig, sommerferie!! Vi så på underholdning og fikk karakterkort, og så dro vi hjem. Etter det dro jeg, Beate, Julie og Marie inn til byen for å spise, og shoppe litt. Senere kom også Martin. Selv om det var mye sommersalg, kjøpte jeg ikke noe klær. Klokka fem var det avslutningsfest for håndball-laget. Grilling tredje dag på rad! 
Idag har Nora bursdag! 14 ÅR! Hun er i Libanon nå, og skal være der hele sommerferien(:-(). Hvis du ser dette(Nora), jeg håper du får en kjempefin dag og koser deg masse med familien din! ;-)haha, dette ble et veldig surrete innlegg.. jaaja.   blogges!

Kongebesøk!

Heihei! Var i Rosanes(Rosehaug) parken i dag og så på kongen! og dronninga selvfølgelig da :-)

Nå skal jeg, Beate og mamma på klassefest\grillfest. Det blir koselig! snakkes

Sommer for meg!

Dette er mitt bidrag til Canon sin konkurranse. haha, hvis du syntes bildet mitt er sommerlig for deg også, stem her 

ix8vip

markjordbær

Heei igjen... lenge siden jeg har blogga nå. Jeg skal bli flinkere, men de siste ukene har det ikke skjedd noe! Snart er det sommerferie, faktisk bare to dager igjen! Gleder meg masse. I hele dag har jeg vært på stranda med hele 8. trinn. Vi grilla, noen få bada, solte oss, spilte ball og hørte på musikk. 

Bildet er tatt tidligere i uka.   

 

 

bytur

Halloo! I stad var jeg i byen med Idun og Julie. Vi dro inn til farmandstredet klokka fire, og det slutta klokka seks så vi fikk være der i to timer. Jeg fikk kjøpt meg noen skolesaker og noen klær. Etter det dro vi ned til mc'donalds(sunne?) og spiste der. kooselig!


lys shorts - bikbok \ mørk shorts h&m \ topp - bikbok  (toppen er egentlig lyse grønn-aktig)

tegn på sommer
Hva syntes du om bildene? 

BEST DAY OF MY LIFE

Brukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bilde

\bilder herfra bildene er ikke mine, jeg filmet mest :-)

JEG HAR VÆRT PÅ JUSTIN BIEBER KONSERT! Sandra, Beate og meg tok toget 14.06 til Oslo i går. Vi kom oss til operaen ca. 16.00 og da var det fullt omtrent. Men vi stod i kø og kom oss helt frem til opera-broen. Etter å ha stått der en stund for å prøve å komme inn, (Idun, Julie, Nora, Eline og Henriette var der allerede) sa politiet at vi måtte gå.. men vi stod der vi!............. helt til politiet begynte å ''jage'' oss vekk..  Etter det gjorde vi alt for å komme inn, men lyktes ikke.Folk gjorde virkelig hva som helst for å komme inn, hoppe i vannet, lekebåter, rasere gjerder, bestikke politi og de andre vaktene.. Klokka ble jo etterhvert 20.40 og da begynte konserten. Vi stod ved storskjermen. Men den var helt fantastisk!! Bare det å kunne være der og høre han! Vi så han jo på skjermen også :-) Jeg er hvertfall fornøyd, jeg har jo vært på konsert med selveste JUSTIN BIEBER! <3 Han sang jo også fire nye sanger til albumet BELIEVE, to av de hadde han sunget før, Baby, Never say never og Boyfriend. I dag har det vært 4-5 sider i vg og konserten og kaoset! 

Var du på koserten hans?

helgen min i bilder

Hei! Det har ikke vært noen oppdatering denne helgen, heller ikke forrige uke.. Har ikke hatt tid, det har vært mye presentasjoner, trening og så har jeg vært på cup. Ikke så mye å si om det, gikk dårlig.. Men vi holdt humøret oppe! Nøtterøy 1 kom til åttendelsfinalen :-) Vi var forresten på Fredrikstad Cup. Erik&Kriss konsert, mye håndball og supert vær, en kjempefin helg!

I går skulle vi dra hjem og da dro Julie, Idun, Beate og meg til Sarpsborg sammen med mamma, pappa og mormor. Harald(ste-morfaren min) bor der så vi bodde hos han. I  dag dro vi til SUPERLAND (badeland, aktivitetsland i Sarpsborg) og badet. Koselig! 

I stad regna det, har stoppa litt nå, pøseregna! Håper virkelig ikke det er sånt vær i morgen. Hvordan har din helg vært?

tentamen i morgen

Hallo! I morgen er det engelsk tentamen. Jeg gruer meg egentlig veldig.. Men sånn er det vell bare. Jeg håper det går bra hvertfall. Er litt tom for ideer til blogg-innlegg, så hvis du har noen forslag om hva jeg kan blogge om, er det bare å si ifra! 

Hvis du har lyst, kan du også følge meg på Instgram, jeg heter martebelieber. Hvis du vil at jeg skal følge deg tilbake kan du bare spørre i kommentarfeltet ;-) 

regnbilder
Dette er noen av bildene jeg tok på den såkalte ''foto-runden'' med Andrine. Vi tok bilder av masse bilder, men tok ikke alle med. Det hadde akkurat regna litt så det var dråper ogsånn på blomstene. Jeg syntes det er såå fint!

Hva syntes du om bildene?

bildene er ikke redigerte

Gratulerer med dagen Norge!

Gratulerer med dagen alle sammen! Jeg håper alle har hatt en fin dag! Eller i hvertfall så langt den har kommet :-) Var å gikk i barnetoget i dag. Har store gnagsår på hælene etter å ha gått.. Nå skal jeg snart til Therese og familien, vi skal grille. Det kommer også noen andre familier. HIPP HURRA FOR NORGE!!   

vaffelselging

heihei. I det siste har det ikke vært noe blogging fra meg, og det har selfølgelig vært en grunn for det. Jeg fikk vite en ikke så bra nyhet om et veldig nært familiemedlem. Det har skjedd før, altså 2. gang.. Men min familie skal klare oss gjennom dette også! 

Jeg hadde det utrolig fint i Spania. Var med Andrine på skolen, stranda, dyreparker, så på delfinshow, spilte volleyball, var på restaurant, dro til et stort kjøpesenter, besøkte sjømannskirka i Malaga og mye mer! Det var skikkelig varmt der også   Jeg tok mange bilder med speilreflekskameraet og mobilen. Var jo ikke alltid jeg hadde med meg kameraet.. En kveld tok jeg og Andrine er foto-runde av blomster. Ble mange fine bilder det ja :-)

haha, jaa - jeg trodde jeg hadde tatt mange bilder.. Hadde jo tatt noen med mobilen men de tok jeg ikke med. Tok heller ikke med bildene fra foto-runden, de kan jeg heller sette sammen i en kollasj så det ikke blir så mange ;-) Innkjøp kan jeg også vise i et eget innlegg.

I går var jeg og noen av jentene fra klassen og solgte vafler på Politiets Hittegodsauksjon. Det var veldig gøy - VI FIKK INN OVER 8000 KRONER!! Pluss at guttene i klassen solgte vafler på Biltema, de fikk inn ca 2000 kroner. Men noe av pengene må jo gå til betaling av maten osv.. vi fikk inn mye hvertfall! (klassekassa) 

Ut på tur!

Heei! I natt drar jeg til Spania, Màlaga. Må stå opp i 3-4 tiden.. wihuu       Jeg har nå nesten pakket alt klart, mangler bare å få ladet mobil og kamera, og noen småting, så er jeg klar. Gleder meg skikkelig! 

 været 

Jeg vet ikke helt hvor mye blogging det blir fra Spania. Kan hende det blir litt mobilblogging, og når jeg kommer hjem kommer bildene fra speilreflekskameraet.

Har du vært i Màlaga før? 


Innkjøp fra i gårtopp h&m 99,- // bilderamme ikea 98,-

Var innom Farmandstredet  før vi dro til IKEA. Kjøpte ikke så mye men ble disse to innkjøpene pluss noen småting til mamma. I kveld skal jeg bare slappe av, pakke litt og spise godteri. Jeg drar til Spania på ONSDAG! Gleder meeeg :-) 

Hva har du gjort i dag?

smoothie

Hallo! Har akkurat laget smoothie til meg, Julie, Beate og mamma. Julie sov hos meg i natt. Jeg lakka neglene hennes, jordbæær! I dag er det også kjempefint vær, sol og blå himmel
  

strawberries and chocolate

Heei! Jeg og Beate har akkurat spist jordbær og smelta sjokolade. Det er kjempegodt. Spesielt jordbærene

I dag er det kjempefint vær ute! sool  Etterpå kommer Julie til meg, og senere skal vi dra til IKEA. Håper alle får en fin helg! 

colorful nails

 

- Marte

vårmat

Er ikke jeg flink? Mamma spurte om jeg ville lage middag i dag, og da ble det wok! ;-) eelsker det! Det var også nudler til, det er så lett å lage. Liker du å lage mat?

- Marte

Jobbdag

Hallo! I dag er det utplassering. Jeg skal jobbe i barnehagen sammen med Marie, Beate, Sandra og Ridhima, egentlig skulle Julie også men hun ble syk.. Skal jobbe der fra 9 til 12 :-)

rainy dayHva syntes du om bildene?

Resultatet

Vant en, tapte to på slottsfjellcupen. Scorte fire mål, en(kanskje to) fra bekk! Pleier å spille ving :-) Var i hallen fra åtte til fem.. (leenge) Så på de andre nøtterøylagene spille også. Nå skal jeg snart til Julie sammen med Idun. Det blir gøøy :-) blogges

Slottsfjellcup

Hallo! Snart drar jeg på Slottsfjellcup. Første kamp er kl. 08.25 mot Ramnes. Skal spille tre kamper. Kommer ikke til å blogge på dagen, men sikkert på kvelden. Men nå må jeg kjappe meg! Ønsk oss lykke til, HEIA NØTTERØY 2! :-)

 

/ har dårlig tid, så det kommer ikke bilde ;)

USA and Norway
Lagde det i går. Første gang, men jeg ble veldig fornøyd :-) Det ble litt ødelagt og sånt da..

Spania!

Jeg skal til Spania! Skal ned å besøke venninna mi, Andrine :-) Hun har snart bodd der i et år nå, men hun kom hjem i vinter og dro igjen. Jeg skal være der fra 2.mai til 9. mai. Og det er bare 12 dager til! Gleder meg :-) Andrine har allerede badet i havet der, så jeg tror det er varmt der. Håper hvertfall på det!

andrine!♥♥

Skal du på ferie snart eller i sommer?

prøveøve

Heei! I morgen er det kapittelprøve i naturfag. Astronomi, ikke akkurat min sterkeste side.. Som regel går dagen til skole og håndball, og lekser. Hadde med Julie og Idun hjem fra skolen i dag, før vi dro på håndball klokka 16. Hvordan har din dag vært?

 Vinn Escada parfyme!

Du kan delta ved å trykke på bildet! :-)

escvinn2sg

dumme buss

Hallo! Litt sent innlegg siden jeg har vært hos Julie. Vi bakte brownies! namnam..

hehe, det var det jeg hadde igjen. De var litt gode kan du si.. litt skurrete bilde da

Ja, tilbake til overskriften. Etter skolen, så må jo vi ta buss for å komme hjem. Jeg skulle være med Julie. Vi kom dit sånn ca 14.12. Alle de andre bussene kom ca kvart over. Så dro de igjen ca 14.21.. Vi hadde stått i ca 20 minutter, og da gadd vi ikke vente lenger klokka var da ca 14.35(?). Så da ringte jeg mamma og spurte om hun kunne hente oss, men hun var på jobb. Vi kunne kommet opp til jobben hennes og venta en time, for å så sitte på med mamma hjem. Men Julie kom på at mormora var hjemme og heldigvis kunne henne komme og hente oss :-D Vi kom hjem klokka tre......

Haha, litt mye klokkeslett, menmen. Det var utrolig kaldt og stå å vente.. Har du opplevd dette før? 

- Marte

Jeg vil lese din blogg!

Hallo! Siden leksene er gjort og rommet er rydda, har jeg ikke stort mye å gjøre. Så da tenkte jeg at jeg likesågodt kunne finne noen nye blogger å lese! Pluss at jeg trenger tips til hva jeg kan blogge om. Så, hva er din blogg? :-)

Mitt nye iPhone-dekselJeg elsker ugler, de er så søte! Ark 99kr.

Mean Girls

Hallo! Jeg og Julie har akkurat satt oss ned for å se på film. Mean Girls 2. Vi har godteri og iskaffe også :) Idag var vi også i byen, kjøpte meg et deksel - kan vise det i morgen!

Blogger med mobilen fordi jeg ikke gidder og drasse frem pcen.

Makron fra Bare Barista som vi kjøpte når vi var i byen. Veldig mye bedre enn de jeg og Julie lagde.......... haha

Franske makroner

Bakte disse sammen med Julie i dag. Veldig gode, men jeg tror vi tok litt mye melis i smørkremen....... orka ikke spise opp hele

oppskrift her

face mask
Denne ansiktsmaska lukter utrolig godt! Haha, den er jo laget av bringebær og andre frukter, så det er ikke så rart.. Jeg har akkurat tatt den på meg. Kjenner at den begynner å stivne, klarer nesten ikke smile - ser ut som et spøkelse.. Det var kjempe koselig med Julie i stad. Vi så Babycall. Bra film! men litt skummel......... haha

I morgen er det skole :-( Skal prøve å legge meg litt tidligere enn jeg har gjort de siste dagene. HÅPER ALLE HAR HATT EN FIN FERIE!

Lei

Hei. Vet du hva? Dette er tredje gangen jeg skriver dette innlegget. Hater denne pcen(hater den ikke sånn på ordentlig da..), den sletter alt sammen.. Uansett, etterpå kommer Julie til meg. Vi skal se på film og kose oss med potetgull og godteri. Vi skal kanskje se Babycall. Jeg tror den er litt skummel, det ser hvertfall ut som det på reklamen. Jaja, vi har jo hverandre :-) Idag regner det. PØSE regner. Det har ikke gjort det på lenge. Fin dag til å sitte inne på. Siste dagen i ferien, i morgen er det skole. Kunne egentlig tenkt meg å ha ferie lenger. 

 - Marte

Påskekurv

Hallo! Fikk denne påskekurven i går med masse godteri i. Påskekurv isteden for påskeegg :) Var hos Malin med noen andre familier i går. Vi hadde rebus, så på film(fra Besseggen) og spiste god mat. Ellers i dag skal jeg være med Julie,  må vente til hun kommer hjem siden hun er i Sigdal. Savner henne! Har ikke sett henne siden fredag forrige uke.. Jeg har rydda litt på rommet i dag, kan hende jeg fortsetter litt til. Haha, jeg er litt rar, når jeg kjeder meg liker jeg å rydde.. Da har jeg liksom alltid noe å gjøre :) Håper alle får en fin 1. påskedag!
2. plass

Hallo. Det var kjempekoselig på bowling. Spilte to runder. Idun, Nora, Solfrid, Beate og meg :) Nora kom på 1. Og jeg 2.

jeg skrives ikke med h ..

Slush! Vi skal kanskje overnatte, er ikke sikker.. Tror ikke det blir noe av siden klokka allerede er åtte, menmen. Håper på det beste :)

Bowling

Hallo! Nå er jeg hos Idun. Istad når jeg kom, hadde jeg med meg muffins til henne, fordi hun hadde bursdag på mandag :)

Etterpå skal vi kanskje dra på bowling med noen andre. Det blir gøy! Blogges

innloggingsfeil

Hallo! Jeg skulle egentlig ha blogga tidligere i dag, men kom ikke inn på blogg.no eller å logge inn på mobilen. Får ikke lastet inn bilder pga dette. Før i dag var vi hos tanten og onkelen min og spiste kake :)

blogges!

Geilo - igjen

Heihei! Er på Geilo nå. Dro i ett-to tiden, holder egentlig ikke på med så mye nå.. Istad snødde det litt!!! Men det er nesten ikke noe snø her, bare i slalombakkene ;) skal prøve å få ordentlige bilder, men har litt lite tid og sånn. Vet det har vært dårlig de siste dagene..

Blomstene vi hadde med fra meg og Julie, siden vi var her forrige helg ;)

- Marte

påskeferie

GOOD PÅSKEFERIE!!!

Kom akkurat hjem fra byen. Var det med Idun, Julie og Beate. Kjøpte tre neglelakker, tre for 19,- på BikBok;

*mobilbilde

Men må kjappe meg, skal i bursdag til Sandra klokka sju. Kommer kanskje et innlegg senere i kveld ;)

algebra

Akkurat nå sitter jeg å spiser hamburger. Har ingen lekser i dag, eller jo, øve til gloseprøve og lese. Opp i flammer, boka etter dødslekene :) håper alle har hatt en fin dag i dag! Og forresten!! Jeg fikk 6-er på algebra-prøven(matte) wiihuuu :-))

tom og bernt

Heh, ja.. Dette er tegneserien om Tom og Bernt på svømmetur. Vi hadde norsk-fagdag i dag og skulle lage en tegneserie, med en partner. Jeg og Julie lagde denne fiine tegneserien..

Ellers så har denne jenta bursdag i dag, GRATULERER MED DAGEN SANDRA! Håper du får en fin dag! hun ville egentlig ikke at jeg skulle ta bilde av henne, menmen..

Akkurat spilt kamp mot nøtterøy 99-00-01, treningskamp. Vant sammenlagt etter tre omganger ;) skal spille en kamp klokka syv også. blogges

engelskfagdag

Hallo! Idag hadde vi engelsk fagdag. The Beatles, weho. På slutten skulle alle få velge favorittsangen deres som vi skulle høre på. Let it be - Justin Bieber, Boyfriend - Justin Bieber osv..

Hvem som tok hva .. Justin Bieber ?

Hadde det supert på Geilo i helga. Kjempe koselig å ha med Julie! Håper vi gjør det flere ganger :)

Bildet er ikke redigert, det bare ble sånn ..

Kjempefint vær også!

- Marte

Geilo

Hallo! Nå er jeg på Geilo med Julie. Dro med tog etter filmen i går. I dag skal vi bare slappe av, kanskje dra på en cafe på et hotell, møte litt av familien min og litt andre ting ;) god helg alle sammen!

Speilbilde! Bildene er tatt på toget

- Marte

the hunger games

Hallo! Jeg gleder meg utrolig mye til i morgen, hele 8. trinn skal på kino klokka 12 og se THE HUNGER GAMES! Leste boka denne  uka, utrolig bra!  Traileren kan du se på kino-siden eller på youtube. Anbefaler å lese boken! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal du se filmen? Har du lest boka?

- Marte

new in

Hårdonut - Cubus 39,90kr
Ring - h&m 49,50kr
Genser - 149,95kr

Hallo! Idag etter skolen dro jeg og Julie til byen. Jeg kjøpte det du ser ovenfor. Vi kjøpte også litt mcdonalds mat.. Jeg kom akkurat hjem fra Julie. Nå må jeg gjøre franskleksene som er til i morgen.. Blogges! btw, bildene er tatt med iPhone ;)

dødslekene

Hallo! Akkurat kommet hjem fra NIF. Var der med Oda, Stine, Therese og Beate. Nå skal jeg lese litt i Dødslekene og spise karamellkake som Beate lagde :) boka er kjempebra! Selvom jeg ikke har kommet så langt da.. hihi

- Marte

morgenstund

Hallo. Sitter her nydusjet, har akkurat kledd på meg og spiser frokost. Egentlig burde jeg ikke blogge, for jeg får så dårlig tid.. hehe

Idag skjer det ikke så mye på skolen, skal trene håndballskolen etter skolen og så hjem tenker jeg ;) Ha en fin dag!!

creme brulee


Hei! snakker med noen på skype og koser meg med creme brulee nå. Føler at jeg har fått mye ut av denne søndagen. I stad eller klokka halvåtte-åtte var jeg på NIF med Oda og Stine. Vi spilte rasken og hørte på musikk. Nå må jeg snart legge meg siden det er mandag i morgen.. Ny uke,  nye muligheter ;)

- Marte

søndagsturhoho, store bilder.. Hva syntes du?

Gikk tur istad sammen med mamma, pappa og Beate. Tok med kameraet som dere ser ;) nå er det vaafler! blogges

chocolate muffinskjempegode!! oppskrift her

Hallo! Bakte sjokolademuffins med Idun i stad. Hun overnatta hos meg, men hun dro akkurat. Det er kjempefint vær ute i dag! håper på å være litt ute, men har ingen planer i dag, kanskje slappe av.. Kanskje lese litt, må bli ferdig med Dødslekene til fredag(har nesten ikke begynt på boka)  for da skal jeg se filmen.. Gleder meg!

Hva skal du i dag? Liker du sjokolademuffins?
Har du lest dødslekene? Hva syntes du om den?

- Marte

drive by

Heii! i natt sov jeg hos Julie. Kjempe koselig! Julie skulle spille kamp i dag, så jeg var med henne, hun hadde også kioskvakt når hun spilte, så jeg hjalp til. De tapte 16-11 mot Sande. Etter den kampen spilte Nøtterøy97 mot Flint(?), de vant 16-13(?). Laget de spilte mot hadde vunnet alle kampene i serien, så det var ekstra gøy når de vant! 

Etterpå, eller klokka 16.00 skal jeg kanskje dra og se på Nøtterøy-guttene spille fotballkamp ;) håper alle får en fin dag!


fått helt dilla på denne sangen! train - drive by 

Hva har du gjort i dag? Hva skal du i dag?

- Marte

sashimii

Heihei! Sitter å ser på tv og spiser sashimi nå. kommer ikke på noe å skrive.. Hadde samtaletime i dag med mamma og lærerne, alltid like gøy.. ;p men uansett, håper alle har hatt en fin dag! :)

- Marte

håndballtrening next

Hallo. Skal snart på håndballtrening, men slenger ut et innlegg :) Fransk prøven gikk passe bra, hadde øvd på feil verb, men bare et av de da.. Halvveis i uka allerede! Jaja, nå må jeg gjøre meg klar til håndballtrening. hihi

Outfiten i dag :) syntes jeg har blitt flink til å legge ut outfiten de siste to dagene..
Bukse - h&m
Topp - bikbok
Skinnjakke - bikbok
Smykke - vetikke

- Marte

fotballkamp

Hallo. Så på Nøtterøy98-guttene spille fotballkamp i stad. Hanna, Oda, Stine, Anna og meg var der tror jeg det var, pluss noen fotballgutter som ikke spilte. Nøtterøy vant 6-2(?) over Borre! :) veldig bra spilt, selvom jeg ikke helt skjønner meg på fotball..

eier i å ta bilder med iphone..

Anbefaler ikke converse .. kaaldt

Men nå må jeg pugge litt til til fransk prøven i morgen før jeg legger meg. blogges

tirsdagen

Hello! Har akkurat spist litt, kom hjem i stad. Kjedelig skoledag egentlig, har slutta med trening på  tirsdager, eller den er flytta til onsdager i stedet da, så da har jeg på en måte ''fri'' :) Må øve til fransk prøven som skal være i morgen og gjøre litt lekser. Har egentlig ikke noen plan. Er fortsatt forkjølet.. snufser litt.. Noe du vet som hjelper? Orker ikke være forkjøla mer nå, selvom jeg bare har vært det siden torsdag\fredag. hehe

Men, siden jeg kjeder meg sånn, kan jeg like så godt legge ut dagens outfit. (det kommer ikke til å bli en vane) : beltet er egentlig lysere.  cardigan\jakke h&m. topp bikbok. bukse h&m. ring fra polen.

- Marte


Hvordan har din dag vært?

våren er her

Heei! Etter skolen i dag var jeg og trente håndballskolen sammen med Julie og Beate. Når jeg kom ut, var det utrolig varmt! Jeg gikk bare i shorts, og for meg var det som sommer  Når vi kom hjem lagde vi smoothie og spiste kjeks, hihi, litt sunne er vi daa! Så nå må jeg gjøre lekser.. Har snart ligget å slappet av i en time, så får vell begynne snart.- Marte

lasagnee

Heihei! Nå har jeg akkurat bytta design, fant det istad. Syntes det var veldig fint, og siden jeg ikke har header passet det bra!  Hva syntes du? 

Blitt ferdig med presentasjonen, må bare øve litt mer så er alt klart. Så slapper jeg av resten av kvelden, blir nok å få lagt seg litt tidligere enn vanlig siden jeg er litt syk. Istad spiste vi lasagne, kjeempe godt! håper alle nyter de siste timene av helga, blogges
canon

Hallo! Idag har jeg vært og sett på håndballkamp. Eller to egentlig. Først Nøtterøy 1 mot Sandefjord, 17-17. Og så Nøtterøy 2 mot Hof, 15-10(vi vant). Jeg ble ikke med fordi jeg har blitt syk.. Var bare litt forkjølet i går, så jeg overnatta hos Julie, men i dag var jeg både forkjølet(mer enn i går), feber, bittelitt vondt i hode og sliten. Men jeg så på kampene allikavell :) 

Så nå skal jeg prøve å slappe av litt, rydde rommet også  jeg bli ferdig med powerpoint-presentasjonen og øve til i morgen. Håper alle har hatt en fin helg!


Er det noe du vil at jeg skal blogge om? Bare si ifra!

minihåndballcup

Hallo! Har dessverre ikke blogget de siste dagene, sorry..

I dag har jeg vært på minihåndballcup, for 2. og 3. trinn. Måtte jo være med siden jeg er trener, pluss at noen andre jenter fra trinnet var med og hjalp til :) jeg hjalp også til i kiosken, og på kjøkkenet. Alle sammen tjente 100kr :)

Selvom jeg ikke føler meg helt bra, tror jeg begynner å bli forkjølet/syk, skal jeg overnatte hos Julie :) hun kom hjem fra Spania i går! Snart drar vi til Movietime for å leie film og så drar vi til Julie. blogges

// bildene er tatt med iphonen, fordi jeg ikke fikk tatt med kamera ;) jeg fikk også medalje!

Before i die

Fant ut nå at det er en del jeg vil, mer enn dette også.. ;) men det er det nok mange som vil. Har ikke så mye å blogge om nå, skjer bare det vanlige. Skal fortsette på leksene nå. Blogges

Samfunnsfagprøve

Hallo! Er på skolen nå, neste time skal vi ha samfunnsfag prøve.. wish me luck! Håper det går bra da! Grunnen til at jeg ikke bloggside i går var fordi jeg gjorde lekser og øvde til prøven ;)

Alt dette skal vi ha prøve i ..

- Marte

Ny uke, nye muligheter

God morgen! Jeg håper alle får en fin ny uke. Det var vell egentlig bare det jeg skulle si. Min uke blir sikkert bra, bortsett fra at bestevenninna mi, Julie er på Gran Canaria og vi har noen prøver.. Ingen uke uten prøver..

NY UKE, NYE MULIGHETER! :)

Unnskyld for mobilbilder de siste dagene, var på hytta, og nå har jeg ikke tid til å åpne pcen ogsånn ;)

- Marte

follow me

Hallo! Jeg hadde blitt utrolig glad hvis noen av dere hadde vært så snille å følge meg på twitter og instagram. Jeg følger tilbake! :)

twitter; https://twitter.com/#!/marteaftret

instagram; martebelieber

- Marte

Slalom!

Hallo, vi har akkurat spist litt lunsj. Stod på slalom i stad og skal det også nå. Det snør og er overskyet.. Ikke det aller beste været, men. blogges

tacoo

Hello, her kommer litt av dagen min i bilder. Blir mobil-bilder siden jeg er på hytta ;)

Vi har akkurat spist taco. Nå skal vi prøve å lage video til Call Me Maybe av Carly Rae Jepsen, vet ikke helt hvordan det skrives.. Har du lagd video til den?

- Marte

Norefjell med laget

Hello, akkurat nå har jeg Idun på besøk. Vi har spilt alias og spist pitapizza :) i morgen skal N2 og N3 dra på hyttetur til Norefjell! Gleder meg veldig! Før vi skal dra opp til Norefjell skal laget mitt spille kamp mot HK-72 Sande(?) :)
Blogges!

Iglad

Hello! Jeg har fått meg iPhone! Bestilte den for noen dager siden og fikk den istad. Kjempeglaad! :)

Hadde egentlig tenkt til å blogge om at det var Justin sin bursdag i dag, men da får jeg heller poste det i morgen siden det er såpass sent.

Håper alle hadde en fin dag! :)
Forslag til apper jeg kan laste ned?

Ny blogg!

Hallo! Jeg heter Marte og er 14 år gammel. Har blogget før på denne bloggen, men ble litt lei, så jeg lagde denne bloggen. Haha, dette er da min 3. blogg.. Spiller håndball og er med venner på fritiden, og jeg er en STOR belieber! Hvis du lurer på noe om meg, eller andre ting, kan du spørre i kommentarfeltet ;) håper du liker bloggen min da! ;pmeg og tvillingen min :)

FORRESTEN, så vet jeg at jeg ikke har header. Har ikke funnet noen bilder eller laget enda ;)

- Marte

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

mafte.blogg.no

mafte.blogg.no

14, Nøtterøy

14 år gammel jente. Spiller håndball, er med venner og andre ting på fritiden. Liker å ta bilder, haha, og lage mat.

  • Marte. 14 år. bloggen er ikke aktiv

Kategorier


Arkivhits