mars 2012

Geilo - igjen

Heihei! Er på Geilo nå. Dro i ett-to tiden, holder egentlig ikke på med så mye nå.. Istad snødde det litt!!! Men det er nesten ikke noe snø her, bare i slalombakkene ;) skal prøve å få ordentlige bilder, men har litt lite tid og sånn. Vet det har vært dårlig de siste dagene..

Blomstene vi hadde med fra meg og Julie, siden vi var her forrige helg ;)

- Marte

påskeferie

GOOD PÅSKEFERIE!!!

Kom akkurat hjem fra byen. Var det med Idun, Julie og Beate. Kjøpte tre neglelakker, tre for 19,- på BikBok;

*mobilbilde

Men må kjappe meg, skal i bursdag til Sandra klokka sju. Kommer kanskje et innlegg senere i kveld ;)

algebra

Akkurat nå sitter jeg å spiser hamburger. Har ingen lekser i dag, eller jo, øve til gloseprøve og lese. Opp i flammer, boka etter dødslekene :) håper alle har hatt en fin dag i dag! Og forresten!! Jeg fikk 6-er på algebra-prøven(matte) wiihuuu :-))

tom og bernt

Heh, ja.. Dette er tegneserien om Tom og Bernt på svømmetur. Vi hadde norsk-fagdag i dag og skulle lage en tegneserie, med en partner. Jeg og Julie lagde denne fiine tegneserien..

Ellers så har denne jenta bursdag i dag, GRATULERER MED DAGEN SANDRA! Håper du får en fin dag! hun ville egentlig ikke at jeg skulle ta bilde av henne, menmen..

Akkurat spilt kamp mot nøtterøy 99-00-01, treningskamp. Vant sammenlagt etter tre omganger ;) skal spille en kamp klokka syv også. blogges

engelskfagdag

Hallo! Idag hadde vi engelsk fagdag. The Beatles, weho. På slutten skulle alle få velge favorittsangen deres som vi skulle høre på. Let it be - Justin Bieber, Boyfriend - Justin Bieber osv..

Hvem som tok hva .. Justin Bieber ?

Hadde det supert på Geilo i helga. Kjempe koselig å ha med Julie! Håper vi gjør det flere ganger :)

Bildet er ikke redigert, det bare ble sånn ..

Kjempefint vær også!

- Marte

Geilo

Hallo! Nå er jeg på Geilo med Julie. Dro med tog etter filmen i går. I dag skal vi bare slappe av, kanskje dra på en cafe på et hotell, møte litt av familien min og litt andre ting ;) god helg alle sammen!

Speilbilde! Bildene er tatt på toget

- Marte

the hunger games

Hallo! Jeg gleder meg utrolig mye til i morgen, hele 8. trinn skal på kino klokka 12 og se THE HUNGER GAMES! Leste boka denne  uka, utrolig bra!  Traileren kan du se på kino-siden eller på youtube. Anbefaler å lese boken! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal du se filmen? Har du lest boka?

- Marte

new in

Hårdonut - Cubus 39,90kr
Ring - h&m 49,50kr
Genser - 149,95kr

Hallo! Idag etter skolen dro jeg og Julie til byen. Jeg kjøpte det du ser ovenfor. Vi kjøpte også litt mcdonalds mat.. Jeg kom akkurat hjem fra Julie. Nå må jeg gjøre franskleksene som er til i morgen.. Blogges! btw, bildene er tatt med iPhone ;)

dødslekene

Hallo! Akkurat kommet hjem fra NIF. Var der med Oda, Stine, Therese og Beate. Nå skal jeg lese litt i Dødslekene og spise karamellkake som Beate lagde :) boka er kjempebra! Selvom jeg ikke har kommet så langt da.. hihi

- Marte

morgenstund

Hallo. Sitter her nydusjet, har akkurat kledd på meg og spiser frokost. Egentlig burde jeg ikke blogge, for jeg får så dårlig tid.. hehe

Idag skjer det ikke så mye på skolen, skal trene håndballskolen etter skolen og så hjem tenker jeg ;) Ha en fin dag!!

creme brulee


Hei! snakker med noen på skype og koser meg med creme brulee nå. Føler at jeg har fått mye ut av denne søndagen. I stad eller klokka halvåtte-åtte var jeg på NIF med Oda og Stine. Vi spilte rasken og hørte på musikk. Nå må jeg snart legge meg siden det er mandag i morgen.. Ny uke,  nye muligheter ;)

- Marte

søndagsturhoho, store bilder.. Hva syntes du?

Gikk tur istad sammen med mamma, pappa og Beate. Tok med kameraet som dere ser ;) nå er det vaafler! blogges

chocolate muffinskjempegode!! oppskrift her

Hallo! Bakte sjokolademuffins med Idun i stad. Hun overnatta hos meg, men hun dro akkurat. Det er kjempefint vær ute i dag! håper på å være litt ute, men har ingen planer i dag, kanskje slappe av.. Kanskje lese litt, må bli ferdig med Dødslekene til fredag(har nesten ikke begynt på boka)  for da skal jeg se filmen.. Gleder meg!

Hva skal du i dag? Liker du sjokolademuffins?
Har du lest dødslekene? Hva syntes du om den?

- Marte

drive by

Heii! i natt sov jeg hos Julie. Kjempe koselig! Julie skulle spille kamp i dag, så jeg var med henne, hun hadde også kioskvakt når hun spilte, så jeg hjalp til. De tapte 16-11 mot Sande. Etter den kampen spilte Nøtterøy97 mot Flint(?), de vant 16-13(?). Laget de spilte mot hadde vunnet alle kampene i serien, så det var ekstra gøy når de vant! 

Etterpå, eller klokka 16.00 skal jeg kanskje dra og se på Nøtterøy-guttene spille fotballkamp ;) håper alle får en fin dag!


fått helt dilla på denne sangen! train - drive by 

Hva har du gjort i dag? Hva skal du i dag?

- Marte

sashimii

Heihei! Sitter å ser på tv og spiser sashimi nå. kommer ikke på noe å skrive.. Hadde samtaletime i dag med mamma og lærerne, alltid like gøy.. ;p men uansett, håper alle har hatt en fin dag! :)

- Marte

håndballtrening next

Hallo. Skal snart på håndballtrening, men slenger ut et innlegg :) Fransk prøven gikk passe bra, hadde øvd på feil verb, men bare et av de da.. Halvveis i uka allerede! Jaja, nå må jeg gjøre meg klar til håndballtrening. hihi

Outfiten i dag :) syntes jeg har blitt flink til å legge ut outfiten de siste to dagene..
Bukse - h&m
Topp - bikbok
Skinnjakke - bikbok
Smykke - vetikke

- Marte

fotballkamp

Hallo. Så på Nøtterøy98-guttene spille fotballkamp i stad. Hanna, Oda, Stine, Anna og meg var der tror jeg det var, pluss noen fotballgutter som ikke spilte. Nøtterøy vant 6-2(?) over Borre! :) veldig bra spilt, selvom jeg ikke helt skjønner meg på fotball..

eier i å ta bilder med iphone..

Anbefaler ikke converse .. kaaldt

Men nå må jeg pugge litt til til fransk prøven i morgen før jeg legger meg. blogges

tirsdagen

Hello! Har akkurat spist litt, kom hjem i stad. Kjedelig skoledag egentlig, har slutta med trening på  tirsdager, eller den er flytta til onsdager i stedet da, så da har jeg på en måte ''fri'' :) Må øve til fransk prøven som skal være i morgen og gjøre litt lekser. Har egentlig ikke noen plan. Er fortsatt forkjølet.. snufser litt.. Noe du vet som hjelper? Orker ikke være forkjøla mer nå, selvom jeg bare har vært det siden torsdag\fredag. hehe

Men, siden jeg kjeder meg sånn, kan jeg like så godt legge ut dagens outfit. (det kommer ikke til å bli en vane) : beltet er egentlig lysere.  cardigan\jakke h&m. topp bikbok. bukse h&m. ring fra polen.

- Marte


Hvordan har din dag vært?

våren er her

Heei! Etter skolen i dag var jeg og trente håndballskolen sammen med Julie og Beate. Når jeg kom ut, var det utrolig varmt! Jeg gikk bare i shorts, og for meg var det som sommer  Når vi kom hjem lagde vi smoothie og spiste kjeks, hihi, litt sunne er vi daa! Så nå må jeg gjøre lekser.. Har snart ligget å slappet av i en time, så får vell begynne snart.- Marte

lasagnee

Heihei! Nå har jeg akkurat bytta design, fant det istad. Syntes det var veldig fint, og siden jeg ikke har header passet det bra!  Hva syntes du? 

Blitt ferdig med presentasjonen, må bare øve litt mer så er alt klart. Så slapper jeg av resten av kvelden, blir nok å få lagt seg litt tidligere enn vanlig siden jeg er litt syk. Istad spiste vi lasagne, kjeempe godt! håper alle nyter de siste timene av helga, blogges
canon

Hallo! Idag har jeg vært og sett på håndballkamp. Eller to egentlig. Først Nøtterøy 1 mot Sandefjord, 17-17. Og så Nøtterøy 2 mot Hof, 15-10(vi vant). Jeg ble ikke med fordi jeg har blitt syk.. Var bare litt forkjølet i går, så jeg overnatta hos Julie, men i dag var jeg både forkjølet(mer enn i går), feber, bittelitt vondt i hode og sliten. Men jeg så på kampene allikavell :) 

Så nå skal jeg prøve å slappe av litt, rydde rommet også  jeg bli ferdig med powerpoint-presentasjonen og øve til i morgen. Håper alle har hatt en fin helg!


Er det noe du vil at jeg skal blogge om? Bare si ifra!

minihåndballcup

Hallo! Har dessverre ikke blogget de siste dagene, sorry..

I dag har jeg vært på minihåndballcup, for 2. og 3. trinn. Måtte jo være med siden jeg er trener, pluss at noen andre jenter fra trinnet var med og hjalp til :) jeg hjalp også til i kiosken, og på kjøkkenet. Alle sammen tjente 100kr :)

Selvom jeg ikke føler meg helt bra, tror jeg begynner å bli forkjølet/syk, skal jeg overnatte hos Julie :) hun kom hjem fra Spania i går! Snart drar vi til Movietime for å leie film og så drar vi til Julie. blogges

// bildene er tatt med iphonen, fordi jeg ikke fikk tatt med kamera ;) jeg fikk også medalje!

Before i die

Fant ut nå at det er en del jeg vil, mer enn dette også.. ;) men det er det nok mange som vil. Har ikke så mye å blogge om nå, skjer bare det vanlige. Skal fortsette på leksene nå. Blogges

Samfunnsfagprøve

Hallo! Er på skolen nå, neste time skal vi ha samfunnsfag prøve.. wish me luck! Håper det går bra da! Grunnen til at jeg ikke bloggside i går var fordi jeg gjorde lekser og øvde til prøven ;)

Alt dette skal vi ha prøve i ..

- Marte

Ny uke, nye muligheter

God morgen! Jeg håper alle får en fin ny uke. Det var vell egentlig bare det jeg skulle si. Min uke blir sikkert bra, bortsett fra at bestevenninna mi, Julie er på Gran Canaria og vi har noen prøver.. Ingen uke uten prøver..

NY UKE, NYE MULIGHETER! :)

Unnskyld for mobilbilder de siste dagene, var på hytta, og nå har jeg ikke tid til å åpne pcen ogsånn ;)

- Marte

follow me

Hallo! Jeg hadde blitt utrolig glad hvis noen av dere hadde vært så snille å følge meg på twitter og instagram. Jeg følger tilbake! :)

twitter; https://twitter.com/#!/marteaftret

instagram; martebelieber

- Marte

Slalom!

Hallo, vi har akkurat spist litt lunsj. Stod på slalom i stad og skal det også nå. Det snør og er overskyet.. Ikke det aller beste været, men. blogges

tacoo

Hello, her kommer litt av dagen min i bilder. Blir mobil-bilder siden jeg er på hytta ;)

Vi har akkurat spist taco. Nå skal vi prøve å lage video til Call Me Maybe av Carly Rae Jepsen, vet ikke helt hvordan det skrives.. Har du lagd video til den?

- Marte

Norefjell med laget

Hello, akkurat nå har jeg Idun på besøk. Vi har spilt alias og spist pitapizza :) i morgen skal N2 og N3 dra på hyttetur til Norefjell! Gleder meg veldig! Før vi skal dra opp til Norefjell skal laget mitt spille kamp mot HK-72 Sande(?) :)
Blogges!

Iglad

Hello! Jeg har fått meg iPhone! Bestilte den for noen dager siden og fikk den istad. Kjempeglaad! :)

Hadde egentlig tenkt til å blogge om at det var Justin sin bursdag i dag, men da får jeg heller poste det i morgen siden det er såpass sent.

Håper alle hadde en fin dag! :)
Forslag til apper jeg kan laste ned?

mafte.blogg.no

mafte.blogg.no

14, Nøtterøy

14 år gammel jente. Spiller håndball, er med venner og andre ting på fritiden. Liker å ta bilder, haha, og lage mat.

  • Marte. 14 år. bloggen er ikke aktiv

Kategorier


Arkivhits