april 2012

Innkjøp fra i gårtopp h&m 99,- // bilderamme ikea 98,-

Var innom Farmandstredet  før vi dro til IKEA. Kjøpte ikke så mye men ble disse to innkjøpene pluss noen småting til mamma. I kveld skal jeg bare slappe av, pakke litt og spise godteri. Jeg drar til Spania på ONSDAG! Gleder meeeg :-) 

Hva har du gjort i dag?

smoothie

Hallo! Har akkurat laget smoothie til meg, Julie, Beate og mamma. Julie sov hos meg i natt. Jeg lakka neglene hennes, jordbæær! I dag er det også kjempefint vær, sol og blå himmel
  

strawberries and chocolate

Heei! Jeg og Beate har akkurat spist jordbær og smelta sjokolade. Det er kjempegodt. Spesielt jordbærene

I dag er det kjempefint vær ute! sool  Etterpå kommer Julie til meg, og senere skal vi dra til IKEA. Håper alle får en fin helg! 

colorful nails

 

- Marte

vårmat

Er ikke jeg flink? Mamma spurte om jeg ville lage middag i dag, og da ble det wok! ;-) eelsker det! Det var også nudler til, det er så lett å lage. Liker du å lage mat?

- Marte

Jobbdag

Hallo! I dag er det utplassering. Jeg skal jobbe i barnehagen sammen med Marie, Beate, Sandra og Ridhima, egentlig skulle Julie også men hun ble syk.. Skal jobbe der fra 9 til 12 :-)

rainy dayHva syntes du om bildene?

Resultatet

Vant en, tapte to på slottsfjellcupen. Scorte fire mål, en(kanskje to) fra bekk! Pleier å spille ving :-) Var i hallen fra åtte til fem.. (leenge) Så på de andre nøtterøylagene spille også. Nå skal jeg snart til Julie sammen med Idun. Det blir gøøy :-) blogges

Slottsfjellcup

Hallo! Snart drar jeg på Slottsfjellcup. Første kamp er kl. 08.25 mot Ramnes. Skal spille tre kamper. Kommer ikke til å blogge på dagen, men sikkert på kvelden. Men nå må jeg kjappe meg! Ønsk oss lykke til, HEIA NØTTERØY 2! :-)

 

/ har dårlig tid, så det kommer ikke bilde ;)

USA and Norway
Lagde det i går. Første gang, men jeg ble veldig fornøyd :-) Det ble litt ødelagt og sånt da..

Spania!

Jeg skal til Spania! Skal ned å besøke venninna mi, Andrine :-) Hun har snart bodd der i et år nå, men hun kom hjem i vinter og dro igjen. Jeg skal være der fra 2.mai til 9. mai. Og det er bare 12 dager til! Gleder meg :-) Andrine har allerede badet i havet der, så jeg tror det er varmt der. Håper hvertfall på det!

andrine!♥♥

Skal du på ferie snart eller i sommer?

prøveøve

Heei! I morgen er det kapittelprøve i naturfag. Astronomi, ikke akkurat min sterkeste side.. Som regel går dagen til skole og håndball, og lekser. Hadde med Julie og Idun hjem fra skolen i dag, før vi dro på håndball klokka 16. Hvordan har din dag vært?

 Vinn Escada parfyme!

Du kan delta ved å trykke på bildet! :-)

escvinn2sg

dumme buss

Hallo! Litt sent innlegg siden jeg har vært hos Julie. Vi bakte brownies! namnam..

hehe, det var det jeg hadde igjen. De var litt gode kan du si.. litt skurrete bilde da

Ja, tilbake til overskriften. Etter skolen, så må jo vi ta buss for å komme hjem. Jeg skulle være med Julie. Vi kom dit sånn ca 14.12. Alle de andre bussene kom ca kvart over. Så dro de igjen ca 14.21.. Vi hadde stått i ca 20 minutter, og da gadd vi ikke vente lenger klokka var da ca 14.35(?). Så da ringte jeg mamma og spurte om hun kunne hente oss, men hun var på jobb. Vi kunne kommet opp til jobben hennes og venta en time, for å så sitte på med mamma hjem. Men Julie kom på at mormora var hjemme og heldigvis kunne henne komme og hente oss :-D Vi kom hjem klokka tre......

Haha, litt mye klokkeslett, menmen. Det var utrolig kaldt og stå å vente.. Har du opplevd dette før? 

- Marte

Jeg vil lese din blogg!

Hallo! Siden leksene er gjort og rommet er rydda, har jeg ikke stort mye å gjøre. Så da tenkte jeg at jeg likesågodt kunne finne noen nye blogger å lese! Pluss at jeg trenger tips til hva jeg kan blogge om. Så, hva er din blogg? :-)

Mitt nye iPhone-dekselJeg elsker ugler, de er så søte! Ark 99kr.

Mean Girls

Hallo! Jeg og Julie har akkurat satt oss ned for å se på film. Mean Girls 2. Vi har godteri og iskaffe også :) Idag var vi også i byen, kjøpte meg et deksel - kan vise det i morgen!

Blogger med mobilen fordi jeg ikke gidder og drasse frem pcen.

Makron fra Bare Barista som vi kjøpte når vi var i byen. Veldig mye bedre enn de jeg og Julie lagde.......... haha

Franske makroner

Bakte disse sammen med Julie i dag. Veldig gode, men jeg tror vi tok litt mye melis i smørkremen....... orka ikke spise opp hele

oppskrift her

face mask
Denne ansiktsmaska lukter utrolig godt! Haha, den er jo laget av bringebær og andre frukter, så det er ikke så rart.. Jeg har akkurat tatt den på meg. Kjenner at den begynner å stivne, klarer nesten ikke smile - ser ut som et spøkelse.. Det var kjempe koselig med Julie i stad. Vi så Babycall. Bra film! men litt skummel......... haha

I morgen er det skole :-( Skal prøve å legge meg litt tidligere enn jeg har gjort de siste dagene. HÅPER ALLE HAR HATT EN FIN FERIE!

Lei

Hei. Vet du hva? Dette er tredje gangen jeg skriver dette innlegget. Hater denne pcen(hater den ikke sånn på ordentlig da..), den sletter alt sammen.. Uansett, etterpå kommer Julie til meg. Vi skal se på film og kose oss med potetgull og godteri. Vi skal kanskje se Babycall. Jeg tror den er litt skummel, det ser hvertfall ut som det på reklamen. Jaja, vi har jo hverandre :-) Idag regner det. PØSE regner. Det har ikke gjort det på lenge. Fin dag til å sitte inne på. Siste dagen i ferien, i morgen er det skole. Kunne egentlig tenkt meg å ha ferie lenger. 

 - Marte

Påskekurv

Hallo! Fikk denne påskekurven i går med masse godteri i. Påskekurv isteden for påskeegg :) Var hos Malin med noen andre familier i går. Vi hadde rebus, så på film(fra Besseggen) og spiste god mat. Ellers i dag skal jeg være med Julie,  må vente til hun kommer hjem siden hun er i Sigdal. Savner henne! Har ikke sett henne siden fredag forrige uke.. Jeg har rydda litt på rommet i dag, kan hende jeg fortsetter litt til. Haha, jeg er litt rar, når jeg kjeder meg liker jeg å rydde.. Da har jeg liksom alltid noe å gjøre :) Håper alle får en fin 1. påskedag!
2. plass

Hallo. Det var kjempekoselig på bowling. Spilte to runder. Idun, Nora, Solfrid, Beate og meg :) Nora kom på 1. Og jeg 2.

jeg skrives ikke med h ..

Slush! Vi skal kanskje overnatte, er ikke sikker.. Tror ikke det blir noe av siden klokka allerede er åtte, menmen. Håper på det beste :)

Bowling

Hallo! Nå er jeg hos Idun. Istad når jeg kom, hadde jeg med meg muffins til henne, fordi hun hadde bursdag på mandag :)

Etterpå skal vi kanskje dra på bowling med noen andre. Det blir gøy! Blogges

innloggingsfeil

Hallo! Jeg skulle egentlig ha blogga tidligere i dag, men kom ikke inn på blogg.no eller å logge inn på mobilen. Får ikke lastet inn bilder pga dette. Før i dag var vi hos tanten og onkelen min og spiste kake :)

blogges!

mafte.blogg.no

mafte.blogg.no

14, Nøtterøy

14 år gammel jente. Spiller håndball, er med venner og andre ting på fritiden. Liker å ta bilder, haha, og lage mat.

  • Marte. 14 år. bloggen er ikke aktiv

Kategorier


Arkivhits