mai 2012

BEST DAY OF MY LIFE

Brukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bildeBrukeropplastet bilde

\bilder herfra bildene er ikke mine, jeg filmet mest :-)

JEG HAR VÆRT PÅ JUSTIN BIEBER KONSERT! Sandra, Beate og meg tok toget 14.06 til Oslo i går. Vi kom oss til operaen ca. 16.00 og da var det fullt omtrent. Men vi stod i kø og kom oss helt frem til opera-broen. Etter å ha stått der en stund for å prøve å komme inn, (Idun, Julie, Nora, Eline og Henriette var der allerede) sa politiet at vi måtte gå.. men vi stod der vi!............. helt til politiet begynte å ''jage'' oss vekk..  Etter det gjorde vi alt for å komme inn, men lyktes ikke.Folk gjorde virkelig hva som helst for å komme inn, hoppe i vannet, lekebåter, rasere gjerder, bestikke politi og de andre vaktene.. Klokka ble jo etterhvert 20.40 og da begynte konserten. Vi stod ved storskjermen. Men den var helt fantastisk!! Bare det å kunne være der og høre han! Vi så han jo på skjermen også :-) Jeg er hvertfall fornøyd, jeg har jo vært på konsert med selveste JUSTIN BIEBER! <3 Han sang jo også fire nye sanger til albumet BELIEVE, to av de hadde han sunget før, Baby, Never say never og Boyfriend. I dag har det vært 4-5 sider i vg og konserten og kaoset! 

Var du på koserten hans?

helgen min i bilder

Hei! Det har ikke vært noen oppdatering denne helgen, heller ikke forrige uke.. Har ikke hatt tid, det har vært mye presentasjoner, trening og så har jeg vært på cup. Ikke så mye å si om det, gikk dårlig.. Men vi holdt humøret oppe! Nøtterøy 1 kom til åttendelsfinalen :-) Vi var forresten på Fredrikstad Cup. Erik&Kriss konsert, mye håndball og supert vær, en kjempefin helg!

I går skulle vi dra hjem og da dro Julie, Idun, Beate og meg til Sarpsborg sammen med mamma, pappa og mormor. Harald(ste-morfaren min) bor der så vi bodde hos han. I  dag dro vi til SUPERLAND (badeland, aktivitetsland i Sarpsborg) og badet. Koselig! 

I stad regna det, har stoppa litt nå, pøseregna! Håper virkelig ikke det er sånt vær i morgen. Hvordan har din helg vært?

tentamen i morgen

Hallo! I morgen er det engelsk tentamen. Jeg gruer meg egentlig veldig.. Men sånn er det vell bare. Jeg håper det går bra hvertfall. Er litt tom for ideer til blogg-innlegg, så hvis du har noen forslag om hva jeg kan blogge om, er det bare å si ifra! 

Hvis du har lyst, kan du også følge meg på Instgram, jeg heter martebelieber. Hvis du vil at jeg skal følge deg tilbake kan du bare spørre i kommentarfeltet ;-) 

regnbilder
Dette er noen av bildene jeg tok på den såkalte ''foto-runden'' med Andrine. Vi tok bilder av masse bilder, men tok ikke alle med. Det hadde akkurat regna litt så det var dråper ogsånn på blomstene. Jeg syntes det er såå fint!

Hva syntes du om bildene?

bildene er ikke redigerte

Gratulerer med dagen Norge!

Gratulerer med dagen alle sammen! Jeg håper alle har hatt en fin dag! Eller i hvertfall så langt den har kommet :-) Var å gikk i barnetoget i dag. Har store gnagsår på hælene etter å ha gått.. Nå skal jeg snart til Therese og familien, vi skal grille. Det kommer også noen andre familier. HIPP HURRA FOR NORGE!!   

vaffelselging

heihei. I det siste har det ikke vært noe blogging fra meg, og det har selfølgelig vært en grunn for det. Jeg fikk vite en ikke så bra nyhet om et veldig nært familiemedlem. Det har skjedd før, altså 2. gang.. Men min familie skal klare oss gjennom dette også! 

Jeg hadde det utrolig fint i Spania. Var med Andrine på skolen, stranda, dyreparker, så på delfinshow, spilte volleyball, var på restaurant, dro til et stort kjøpesenter, besøkte sjømannskirka i Malaga og mye mer! Det var skikkelig varmt der også   Jeg tok mange bilder med speilreflekskameraet og mobilen. Var jo ikke alltid jeg hadde med meg kameraet.. En kveld tok jeg og Andrine er foto-runde av blomster. Ble mange fine bilder det ja :-)

haha, jaa - jeg trodde jeg hadde tatt mange bilder.. Hadde jo tatt noen med mobilen men de tok jeg ikke med. Tok heller ikke med bildene fra foto-runden, de kan jeg heller sette sammen i en kollasj så det ikke blir så mange ;-) Innkjøp kan jeg også vise i et eget innlegg.

I går var jeg og noen av jentene fra klassen og solgte vafler på Politiets Hittegodsauksjon. Det var veldig gøy - VI FIKK INN OVER 8000 KRONER!! Pluss at guttene i klassen solgte vafler på Biltema, de fikk inn ca 2000 kroner. Men noe av pengene må jo gå til betaling av maten osv.. vi fikk inn mye hvertfall! (klassekassa) 

Ut på tur!

Heei! I natt drar jeg til Spania, Màlaga. Må stå opp i 3-4 tiden.. wihuu       Jeg har nå nesten pakket alt klart, mangler bare å få ladet mobil og kamera, og noen småting, så er jeg klar. Gleder meg skikkelig! 

 været 

Jeg vet ikke helt hvor mye blogging det blir fra Spania. Kan hende det blir litt mobilblogging, og når jeg kommer hjem kommer bildene fra speilreflekskameraet.

Har du vært i Màlaga før? 


mafte.blogg.no

mafte.blogg.no

14, Nøtterøy

14 år gammel jente. Spiller håndball, er med venner og andre ting på fritiden. Liker å ta bilder, haha, og lage mat.

  • Marte. 14 år. bloggen er ikke aktiv

Kategorier


Arkivhits