juni 2012

strawberry nails

Jeg var på Selbu Martnan sammen med Beate, bestemor, tante, onkel, Live(Kusine) og Tobias(Fetter) i dag. Jeg, Beate og Live fikk ordna neglene våres. Jeg tok jordbær men Beate og Live tok like lilla blomster. Jeg syntes alle tre ble veldig fine og sommerlige.

\ bildet er fra www.beateea.blogg.no - min søster :-)

søstrene sisters

Heihei! 

Et lite kjapt innlegg før jeg skal i bursdag til en bestemor og bestefar kjenner. I dag har jeg hjulpet bestemor med å bake og litt andre ting. Jeg våknet i 12-tiden så det er dette jeg har fått gjort. Jeg har også tatt litt bilder med Beate.  

onsdag 27.juni

Heihei! I dag var jeg i Trondheim sammen med Beate, bestemor og bestefar. Vi kikka litt rundt og så på forskjellige steder siden det var lenge siden vi hadde vært i der. Vi var også på Martna(et marked). Jeg trengte en ny bukse så vi så i noen butikker også. Jeg kjøpte(eller fikk av bestemor) en bukse fra BikBok. Den var på salg og kostet 250kr.Etter vi hadde spist middag på Egon, dro vi til kusina mi Una, tante og onkel og spiste dessert. Una er nesten to år. sykt søøt!\haha, overskriften.. kom ikke på noe..

Flytur

Heihei!
I dag tidlig, klokka halv seks, stod jeg opp og ordnet meg. Også de andre i familien min da. Jeg er nemlig i Trøndelag nå. Tok flyet 07.50 fra Torp. Jeg vet ikke helt hvordan blogginga blir de neste dagene, eller to ukene, siden det er så lenge jeg skal være her men jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan :-)

verdens ende

Hei! Om en halvtime kommer Julie, Idun og moren til Julie, Torill til oss. Vi skal dra til Verdens Ende og gå tur. Jeg skal ta med kameraet så kanskje det blir noen bilder(speilrefleks). Jeg tror det blåser en del da, så det blir sikkert litt kaldt.

 I morgen skal jeg dra til Trøndelag(Selbu) og være der i ti dager tror jeg. Blir koselig og se familien igjen! Beate, Johannes og jeg skal dra med fly klokka åtte i morgen tidlig(!!). Vi skal kanskje hjelpe besteefar med å plante juletrær(sommerjobb), men er ikke sikkert det går siden trærne(røttene) ikke har kommet enda.. 

 

Sankthans

Hallo. I natt sov jeg hos Julie med Beate. Vi var egentlig mest på pc eller mobil(sosialt ja..). I dag er det Sankthans. Jeg skal ut og grille med noen venner på Vardun tror jeg, hvis ikke mamma eller pappa har bestemt noe annet. På torsdag var jeg jo på klassefest. Det var veldig gøy, men det var også en avslutning for den ene læreren vår.. Hege skal slutte som læreren vår(rektor har bestemt) og være lærer for de nye 8. Vi spilte fotball, grilla og hadde gaveoverrekkelser.

/ Jeg vet ikke om alle som var på bildene vil at jeg skal legge ut bilder av de, derfor gjør jeg det ikke ;-)

I GÅR VAR SISTE SKOLEDAG! endeliiiig, sommerferie!! Vi så på underholdning og fikk karakterkort, og så dro vi hjem. Etter det dro jeg, Beate, Julie og Marie inn til byen for å spise, og shoppe litt. Senere kom også Martin. Selv om det var mye sommersalg, kjøpte jeg ikke noe klær. Klokka fem var det avslutningsfest for håndball-laget. Grilling tredje dag på rad! 
Idag har Nora bursdag! 14 ÅR! Hun er i Libanon nå, og skal være der hele sommerferien(:-(). Hvis du ser dette(Nora), jeg håper du får en kjempefin dag og koser deg masse med familien din! ;-)haha, dette ble et veldig surrete innlegg.. jaaja.   blogges!

Kongebesøk!

Heihei! Var i Rosanes(Rosehaug) parken i dag og så på kongen! og dronninga selvfølgelig da :-)

Nå skal jeg, Beate og mamma på klassefest\grillfest. Det blir koselig! snakkes

Sommer for meg!

Dette er mitt bidrag til Canon sin konkurranse. haha, hvis du syntes bildet mitt er sommerlig for deg også, stem her 

ix8vip

markjordbær

Heei igjen... lenge siden jeg har blogga nå. Jeg skal bli flinkere, men de siste ukene har det ikke skjedd noe! Snart er det sommerferie, faktisk bare to dager igjen! Gleder meg masse. I hele dag har jeg vært på stranda med hele 8. trinn. Vi grilla, noen få bada, solte oss, spilte ball og hørte på musikk. 

Bildet er tatt tidligere i uka.   

 

 

bytur

Halloo! I stad var jeg i byen med Idun og Julie. Vi dro inn til farmandstredet klokka fire, og det slutta klokka seks så vi fikk være der i to timer. Jeg fikk kjøpt meg noen skolesaker og noen klær. Etter det dro vi ned til mc'donalds(sunne?) og spiste der. kooselig!


lys shorts - bikbok \ mørk shorts h&m \ topp - bikbok  (toppen er egentlig lyse grønn-aktig)

tegn på sommer
Hva syntes du om bildene? 

mafte.blogg.no

mafte.blogg.no

14, Nøtterøy

14 år gammel jente. Spiller håndball, er med venner og andre ting på fritiden. Liker å ta bilder, haha, og lage mat.

  • Marte. 14 år. bloggen er ikke aktiv

Kategorier


Arkivhits