juli 2012

ready to go

Hei! Nå er alt pakket og klart til vi drar til Italia i morgen tidlig. I dag har jeg vært på trening, på Vardun, NIF og hatt besøk av Julie :-) Hun kom forresten hjem fra Malta i åtte-tiden, så vi har egentlig vært sammen siden da. Hun dro i stad. Mellom NIF og besøk av Julie har jeg pakket det siste og ladet kamera og mobil. Det skal bli deilig å komme ned til varmere steder. Gleder meg skikkelig!

Jeg tror ikke det blir så mye blogging i Italia, Frankrike og Monaco, kanskje ikke noe i det hele tatt.. Da blir det hvertfall mobilblogging siden vi ikke har tilgang til pc.

Hva skal du i ferien?

I AM LEGEND

Hallo. For to dager siden så jeg og Andrine på I AM LEGEND, og mange andre filmer. I AM LEGEND var hvertfall superbra! Ikke rart den har fått sekser. Vi så blant annet Mean Girls, The women og Letters To Juliet. Jeg og Andrine har overnattet i to netter nå. Det har vært kjempekoselig. I dag bakte vi Pavlova kake. Min ble mislykka, men hennes ble god :-)

Vet du hva? I går gikk jeg tilfeldig inn på billettservice på mobilen. Da søkte jeg på 3 billetter til Justin Bieber konserten - Diamond Circle, til Idun, Beate og Eline. OG GJETT HVA? ''Vi har nå holdt av dine billetter..'' Så jeg løp inn til faren min og sa han måtte finne frem kortet, men selfølgelig har jo ikke mobil java... Så da spurtet vi til rommet mitt og hentet pcen min. Vi søkte opp en og en, men fikk ikke noe. Så fikk Andrine opp sin pc og etter to forsøk hadde hun en. Så da fortsatte vi og etter en stund hadde vi fått 3 billetter!! FANTASTISK!! Så nå skal alle 5 jentene jeg skulle med på JB-konsert!!\ ja, jeg vet. bildet er skurrete. jeg tok bildet i går og da var Beate i Lodon med speilreflekskameraet. Andrine har dratt og det var hennes film.


Jeg er med i en konkurranse på www.emtwins.blogg.no, der du kan vinne Jerrfey Campbell sko. Konkurransen finner du her :-)

Mine ferieplaner

Hei! Mange bloggere som har skrevet om dette, og når jeg ikke har så mye annet å blogge om, kan jeg vell blogge om dette. Men dette er da det jeg skal utenlands. 

Jeg drar til Bologna, Italia den 19. juli med familien min. Der skal vi overnatte en natt ved innsjøen Como. 

Fil:Comomeer0001.jpg

\wikipedia

Etter det skal vi dra til Monaco, og overnatte(på hotell) der en natt. Der blir det sikkert litt shopping. Dagen etter drar vi til huset jobben til mamma eier, i Frankrike. Vi har vært der en gang før, og det er skikkelig fint der! Gleder meg masse! Når vi har vært der i en uke, seks netter, skal vi dra ned igjen til Italia. Jeg tror vi skal sove der en natt før vi skal hjem, jeg vet hvertfall ikke hvor vi skal. Flyet går fra Bologna den dagen det også. Jeg kommer sikkert til å skrive mer om turen enten før vi drar eller etter. Jeg kommer hvertfall til å ta masse bilder! :-)

Har du vært i Italia, Monaco eller Frankrike før?  på denne pcen har jeg ikke bilder fra turen for to år siden(til Frankrike)..

 

 

Justin Bieber konsert!

Hallo! Jeg har fått billetter til JB-konsert! DIAMOND CIRCLE! Jeeg og Julie fikk en hver i dag tidlig! LYKKEEE... I morgen skal jeg prøve å få tak i til Eline, Idun og Beate siden de er på ferie,  de har golden circle men de vil være med oss :-) Det er helt utrolig at jeg skal dit, og ikke mist har fått den plassen nærmest scenen!

Skal du på konserten? blogges

turen hjem

Hei! Idag skal vi dra hjem fra bestemor og bestefar. 8-9 TIMER... Jeg kommer sikkert til å sove(prøve hvertfall) og spille litt på mobilen. Jeg kunne ha lest men da blir jeg bare bilsyk. Nå skal vi snart spise sodd, måtte ta en tidligere "middag", eller lunsj da. 

I går var jeg i bursdag til kusina mi, Una. 2 ÅR! Det er egentlig i dag hun har bursdag så, gratulerer med dagen Una!! (tror ikke hun kommer til å lese dette). Vi var ute i hagen sammen med familien og lekte, huska, spilte kubespillet og spiste pølser og kaker.

Kakebordet! Cake popsene var sykt gode, og iskaken. (jeg smakte ikke på alt, så jeg vet ikke om de var gode..)
to små villkatter

Er de ikke søte? Dette er kattungene til kattungen til Luci, Gråpus, som er bestefar og bestemor sine. Egentlig bare Luci da, så egentlig er Gråpus vill. og da er disse to også det. Vi 'fanget' dem i går for å temme dem. Luci er borte og da ville bestemor og bestefar ha en ny katt, men siden vi fanget begge fikk de to! Kattene er veldig redde, de freser mye, men når du får kos, da blir de ikke så redde og begynner å leke med papir(papiret henger fast i et tau som vi 'flytter' rundt) Vi kaller den til venstre for Gråtass(beate sitt forslag) og den til høyre for Suarez(johannes sitt forslag). 

internett problemer

Heei!

Etter at jeg kom hjem fra Trondheim, har det vært litt intenett problemer. Det går veldig tregt(tregere enn vanlig..) og det går av\på veldig mye. Jeg vet ikke om det kommer til å være sånn de neste dagene.

Men hvertfall i dag var jeg jo i Trondheim sammen med Beate, Johannes og besteforeldrene våre. Først dro vi innom Nidar Fabrikken. DER var det mye sjokolade og godteri(haha, sjokk..). Vi var bare innom museet og butikken. Men i butikken var det jo smaksprøver også. Jeg kjøpte litt godteri :-) Så dro vi til et kjøpesenter(vet ikke hva det het) og videre til Solsiden. Der kikka vi litt i butikker og spiste på Egon sammen med tanta vår. Så så vi litt i butikker litt til. Jeg kjøpte en hettegenser på Bikbok til 299,-

trondheim by

Heihei! mobilblogg.. Nå skal vi akkurat til å dra, vi skal nemlig til Trondheim og shoppe, og litt sånn. Vi skal også møte tanta vår :-)

waffletime

Heihei!
Nå er jeg hos tremenningen min, Gunn Elin. Jeg og Beate skal sove her i natt. Vi er akkurat ferdig med å steke vafler, og nå skal se vi på EM fotball og spise de :-)

mafte.blogg.no

mafte.blogg.no

14, Nøtterøy

14 år gammel jente. Spiller håndball, er med venner og andre ting på fritiden. Liker å ta bilder, haha, og lage mat.

  • Marte. 14 år. bloggen er ikke aktiv

Kategorier


Arkivhits