august 2012

Hella stranda

Ja, da har skolen startet igjen.. I går begynte skolen klokka ti. Vi fikk informasjon, arbeidsplan og hadde noen fag. I dag var vi på Hella stranda med hele 9. trinn for at alle skulle få møtes og være sammen. Det var veldig gøy. Vi grilla, noen badet og koste oss i solen!

Nå skal jeg legge meg, er kjempe sliten så det skal nok bli deilig. Blogges!

bildet fra skolen i dag

splash of grenadine

Hei! Nå skal jeg snart sette meg litt ut, og hjelpe m&p med husarbeid. I dag er det sool! Fin måte og avslutte sommeren på, men også litt trist iom at det er siste dagen.. I dag har jeg bare slappet av, lest litt om innstillinger og fototips til kameraet mitt(ikke at jeg har blitt noe bedre på det) og spist frokost. Men nåå må jeg gå. blogges

Hva skal du i dag?

jobb!

Hei! Nå skal vi snart til Verdens Ende. (igjen.. har vært der 3 ganger på en måned tror jeg). Men denne gangen skal vi ta med Hanna, Lars Oliver, tante Nina og onkel Walt. Ellers i dag har jeg vært på jobb! barnehagen! Det var gøøy!


pippi


Hei! Nå har vi fått besøk av tante, onkel, Hanna og Lars Oliver(kusine og fetter). De skal være her i noen dager, vet ikke helt hvor lenge. Var litt ute med de i stad, og nå skal de snart legge seg. (jeg burde egentlig også gjøre det for å få snudd om på døgnrytmen min til skolen starter.. heeehhh).Vi har også fått en ny katt, Pippi. Passer ikke navnet godt? fregner og rødt(oransje-aktig rødt) hår :-) Den har vært hos oss i en måned snart. Men den andre katten vår, Pondus, liker henne ikke.. menmeen.

Blogges!


 Forresten så er jeg med i en konkurranse HER, hvor du kan vinne et par Jeffrey Campbell sko til 1700,-, eller to kjoler på nelly.com til 1500,-.

 

lørdags kveld

Heei! Nå står Norge-Montenegro på på tven. Måtte bare blogge et kjapt innlegg føørst. I stad spiste vi taco som jeg, Julie og Beate hadde laget. Julie skal overnatte her i naatt!

Ser du på kampen?

 
SEMIFINALE

I dag ble jeg vekket av at mamma ropte "Nå begynner kampen mot Brasil!". Så det sier vell seg selv hva jeg har gjort i dag. I andre omgang spilte jentene kjempe bra syntes jeg, hvertfall på slutten! 19-21! De lå jo under meg mange mål etter første omgang.. Men de klarte og ta igjen og vant! Nå blir det semifinale mot enten Sør-Korea eller Russland. Gjett om jeg skal se på den kampen!

I dag har jeg ingen store planer, tror jeg skal finne på noe med Julie. Det blir koselig! Har ikke sett henne på en uke... Hva skal du i dag?Innkjøp

kjøpte disse armbåndene på flyplassen

ugle-ring og blomster-ring,  begge kjøpt på Pimkiekjøpt på et marked tror jeg

deksel til iphone, kjøpte det på tax free i Bergamo (det var det jeg skulle huske.. Det var ikke Bologna vi skulle til, men Bergamo)

kjøpt på Promod                                                                                                       kjøpt på Pimkie

kjøpt på en suvenir butikk      //    kjøpt på et marked i St. Aygulf (jeg trodde den var svart.. Veska er egentlig mørke blå)

alt sammen kjøpt på KIKO svart neglelakk kjøpt på KIKO // rosalilla-neglelakk på flyplassen (essie)

sko fra Pimkie blomster-shorts fra ZaraUSA-bikinien bestilte jeg fra kimstore.se rett før jeg dro, men jeg tok den med uansett // fersken-farget bikinien kjøpte jeg på et marked i St. Aygulf


Sånn! Dette var alt jeg kjøpte i Italia, Monaco og Frankrike. Nå har bestemor og bestefar kommet. De skal være her i noen dager :-)

 Hva syntes du om innkjøpet?

 

regnværsdag

Hallo. I dag har dagen gått til film. Det gikk en film på tv som vi så på. Har også lagd smoothie. Ute pøser regnet ned, så det er ikke så fristende å gå ut.. Hva har du gjort  dag?

biltur

Hallo! et lite kjapt innlegg bare. Nå skal vi snart av gårde til Geilo. Vi skal stoppe innom Gardemoen og hente onkelen vår Walt, som er fra Miami. Resten av familien hans er på Geilo allerede. Kjenner at jeg gleder meg til å se dem igjen :-) ha en fin dag!
01082012

 Hei! Jeg har hatt en liten pause for å si det sånn, jeg har derfor ikke blogget. Jeg har heller ikke hatt tid. Jeg har jo vært på ferie i Italia, Monaco og Frankrike også, kom hjem for noen dager siden. Det var utrolig varmt og deilig i Frankrike(der vi hadde hus) og egentlig også i Monaco og Italia men der var vi bare i en-to dager. Sol og bading nesten hver dag! Jeg tok også noen bilder, men mest med iphonen siden mamma hadde speilreflekskameraet. Jeg kan fortelle litt mer om  hva vi gjorde og innkjøp i et annet innlegg hvis jeg får tid, eller om det er noen som vil det. 

Vi har fått besøk av onkel Ove, tante Eldbjørg og Una(kusine) som jeg har nevnt tidligere. koseliig! De kom i går morges og skal være her i et par dager til mens vi er borte. Vi skal til Geilo i morgen og besøke familie. Det har også kommet familie fra Miami(tante, onkel, kusine, fetter) som jeg ikke har sett på et år, dit. blogges!mafte.blogg.no

mafte.blogg.no

14, Nøtterøy

14 år gammel jente. Spiller håndball, er med venner og andre ting på fritiden. Liker å ta bilder, haha, og lage mat.

  • Marte. 14 år. bloggen er ikke aktiv

Kategorier


Arkivhits